INDUSTRIE

Innovatie van productieprocessen in de industrie vraagt om technici met up-to-date kennis. TecLine heeft daar de mensen met de juiste ervaring voor.

Onze ervaren industriemonteurs werken in energiecentrales, datacentra, grote industriële complexen, petrochemie en food- en feedindustrie. Ze werken op uitzendbasis en zijn tijdelijk of vast inzetbaar. Denk aan projectmatig werk zoals shutdowns en nieuwe installaties. Natuurlijk zijn ze ook inzetbaar voor onderhoudswerkzaamheden.

Door de flexibiliteit van uitzendkrachten speel je makkelijk en snel in op wijzigingen in de planning. Wij leveren al jaren industriële elektromonteurs aan o.a. Hoppenbrouwers, Engie, Actemium en SPIE.

UTILITEIT

Als je in de utiliteit werkt heb je vaak te maken met grootschalige projecten. Denk aan nieuwbouw, renovatie en herontwikkeling van kantoren, ziekenhuizen, hallen en showrooms. Nauwkeurig plannen, voortgangsbewaking en perfecte logistiek zijn key. Helemaal als je met meerdere onderaannemers aan een project werkt. Duurzame ontwikkeling waarbij meerdere technologische innovaties worden toegepast spelen natuurlijk een grote rol. Zoek je elektromonteurs die hiermee om kunnen gaan? Met de flexibele of vaste utiliteitsmonteurs van TecLine, ben je verzekerd van expertise in alle projectfases.

De kwaliteit van het werk van onze utiliteitsmonteurs is zo hoog, dat een initieel eenmalig project vaak wordt uitgebreid naar langdurige samenwerking. Wij zorgen er voor dat steeds dezelfde, al ingewerkte, monteurs ingezet worden. Ook als jouw nieuwe project op een andere locatie is. We zorgen voor onderdak in de buurt en jij betaalt gewoon hetzelfde all-in uurtarief. Dat is het voordeel van de vaste flexibele schil van internationale professionals met ervaring in de utiliteitssector.

Infrastructuur: Grond-, Wegen- en Waterbouw

Als je een ervaren partner zoekt voor de personele invulling van projecten in de infra, ben je bij TecLine aan het goede adres. Infrastructuur valt onder de civiele techniek en word ook wel GWW genoemd: Grond-, Wegen- en Waterbouw. Bij TecLine huur je technisch personeel voor alle projecten in deze sector: wegenbouw, droge waterbouw, natte waterbouw en railbouw.

TecLine leverde bijvoorbeeld succesvolle teams voor deze projecten in de droge infra: Het Kosmosproject, de Betuwelijn, De Drontermeertunnel, de Ketheltunnel en recentelijk de Gaasperdammertunnel. In de natte infra installeerden we de elektrotechnische systemen van sluizen en bruggen zoals de Haringvlietsluizen en de sluizen van IJmuiden.

De elektrotechnische installatie tijdens de opbouw van containerkranen in Bremen, Hamburg, Antwerpen en op de Maasvlakte wordt gedaan door onze specialisten. Daarnaast doen ze het elektrotechnisch werk aan het Nederlandse en Duitse spoornetwerk, het onderhoud aan gemalen, Rioolwaterzuiveringsinstallaties (RWZI) en Afvalwaterzuiveringsinstallaties (AWZI). In de infra werken onze inframonteurs en paneelbouwers.

Maritieme sector en Offshore

Nederland bouwt complexe schepen, luxe jachten, defensieschepen en offshore-installaties. De Nederlandse scheepsbouw met de toelevering is een belangrijke tak in onze maakindustrie. Betrouwbare elektrische installaties zijn essentieel voor een veilig, economisch en comfortabel gebruik van schepen. Navigatie, besturing, aandrijving, transportsystemen, zoals kranen op werkschepen, liften en alle mogelijke veiligheidssystemen, zijn afhankelijk van elektriciteit. Voor het bouwen, installeren en onderhouden van deze systemen is gekwalificeerd elektrotechnisch personeel dan ook noodzakelijk.

Voor zowel de maritieme als de offshore sector leveren wij vakbekwame elektromonteurs met de vereiste ervaring en papieren. Ben je op zoek naar scheepselektromonteurs voor de aansluiting van scheepsinstallaties? Bel ons. TecLine voorziet je snel van deskundig internationaal personeel met de juiste kennis en ervaring. Voor deze sector leveren wij panelenbouwers en scheepselektromonteurs.

Woningbouw

Om te kunnen voldoen aan de vraag naar woningen, worden er de komende jaren heel wat huizen bijgebouwd. Het huis van de toekomst is een slim huis waarin steeds meer geautomatiseerd en op afstand bestuurd wordt. De elektrotechniek in woningen wordt daarmee steeds belangrijker en complexer. Denk aan toepassingen als alarm- en klimaatsystemen, automatische zonneschermen en gordijnen, domotica, etc. Woningbouwmonteurs van TecLine zijn in te zetten voor projectmatig werk in de nieuwbouw: van ruwbouw tot afbouw. We leveren woningbouwmonteurs aan o.a. Elektra21 en Blom Elektrotechniek. Onze monteurs hebben ook ervaring in renovatie- en ombouwprojecten waarbij bijvoorbeeld kantoorpanden omgebouwd worden tot appartementen.

Woningbouw is een complex proces dat planmatig en op basis van goede afstemming tussen klant en bouwpartners uitgevoerd wordt. Bij TecLine heb je een vaste contactpersoon waarmee je in een vroeg stadium alle wensen op het gebied van elektromonteurs afstemt. Wij leveren voor elke fase de juiste arbeidskrachten, dat merk je in de productiviteit en kwaliteit. Maar ook als je last-minute op zoek bent naar extra mankracht, staat TecLine voor je klaar.

Paneelbouw

Onze panelenbouwers snappen dat het opbouwen van een kast meer is dan alleen componenten plaatsen en bedraden. Het ervaringsgebied van onze panelenbouwers varieert van kleine bedieningskasten, junctionboxen, laagspanningsverdelers en skids, tot besturingskasten en motor control panelen. Ook hebben zij ervaring in besturings- en datakasten voor complexe besturingen op grote projecten.

Voor het hele paneelbouwproces van zowel seriematige paneelbouw als speciale producties hebben wij nauwkeurige vakmannen beschikbaar. Zowel voor de bedrading van kabellijst tot het zelfstandig opbouwen van de kast vanaf tekening. Ook jouw bedrijf kan makkelijk op en afschalen met de specialisten van TecLine.

Eaton, Van Egmond, Aqualectra, Spie Machinebouw en Van Doren hebben al ervaring met de paneelbouwers van TecLine.

ENERGIETRANSITIE

De energiesector verandert voortdurend. Veel bedrijven in deze sector werken daarom samen met TecLine om de energietransitie te realiseren. De omschakeling op alternatieve en duurzame energiebronnen zoals wind en zonne-energie vraagt om grote aanpassingen van het energienetwerk in Nederland. Daarnaast heeft elektrificatie van het Nederlandse wagenpark grote consequenties voor de leveranciers en transporteurs van elektriciteit.

Onze elektromonteurs werken op projecten die variëren van onderhoud en vernieuwingen aan bestaande installaties tot met nieuwe installaties en aansluitingen.  Ook kun je op onze expertise rekenen voor de assemblage en montage van o.a. laadpalen, trafostations, middenspannings- en hoogspanningsstations. We leveren teams van ervaren elektromonteurs die goed op elkaar zijn ingespeeld.  Al jaren maken Alfen, Omexon, Actemium, ABB en Spie gebruik van ons flexibel inzetbare personeel.

top