Nieuws

Wat is de oplossing voor het personeelstekort in de bouw?

Wat is de oplossing voor het personeelstekort in de bouw? TecLine en BouwGenius hebben de oplossing in huis.

RH Marine Netherlands BV, Bakker Sliedrecht Electro Industrie BV en TecLine tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op 22 februari hebben Krista Holswilder, Strategic Project Buyer van RH Marine en Jelle van Nes, Corperate Accountmanager van TecLine International BV de samenwerkingsovereenkomst tussen de partijen bekrachtigd.

Oplossing personeeltekort in de bouw [video]

Paul Muller in BouwBeurs Nieuwscafé Het BouwBeurs Nieuwscafé verzorgt interviews met bouwers die een stap extra zetten op de thema’s energieneutraal bouwen, renovatie & transitie, gezonde gebouwen en personeel & veiligheid. Wat is de oplossing voor het personeelstekort in de bouw? Tecline en BouwGenius hebben de oplossing in huis.

Engelse taal is geen obstakel meer in de bouw [video]

Het BouwBeurs Nieuwscafé verzorgt interviews met bouwers die een stap extra zetten op de thema’s energieneutraal bouwen, renovatie & transitie, gezonde gebouwen en personeel & veiligheid. Engelse taal is geen obstakel meer in de bouw. Zowel opdrachtgevers en onze EU krachten spreken Engels. Geen Cambridge Engels natuurlijk. Ze kunnen prima met elkaar communiceren!

Gered Gereedschap – iedereen verdient een tweede kans

Gladsone Msendera, Hoofd opleidingen Onder het motto: iedereen verdient een tweede kans zet Young in Prison (YIP) zich sinds 2009 in voor een betere toekomst voor jonge ex-gedetineerden in Malawi. In de YIP Made Academy in Lilongwe, krijgen jongeren na hun vrijlating een opleiding tot metaalbewerker. Die opleiding vond tot vorig jaar plaats in één…

more
top