Nieuws

TecLine prolongeert het SNF Certificaat!

Recentelijk vond de audit plaats voor prolongatie van het SNF certificaat van TecLine. Hierbij werden door heel het land onderkomens geïnspecteerd. “Wij besteden ontzettend veel aandacht aan het zoeken van de juiste locaties om onze medewerkers te huisvesten”, aan het woord is Jasmijn van Poppel, manager logistiek binnen de technische uitzender TecLine. “Ook in 2019/2020…

TecLine roept politiek op om knopen door te hakken

Of het nu gaat om een nieuwe, werkbare wetgeving voor de inzet van zzp’ers of de huisvesting van buitenlandse werknemers, het is vooral onduidelijkheid wat de klok slaat. Opdrachtgevers, uitzendbureaus en flexwerkers weten niet waar ze aan toe zijn. Overheid, doe iets! Heldere oplossing inzet zzp’ers graag In campagnetijd kreeg menig probleem volop de aandacht….

Wat is de oplossing voor het personeelstekort in de bouw?

Wat is de oplossing voor het personeelstekort in de bouw? TecLine en BouwGenius hebben de oplossing in huis.

RH Marine Netherlands BV, Bakker Sliedrecht Electro Industrie BV en TecLine tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op 22 februari hebben Krista Holswilder, Strategic Project Buyer van RH Marine en Jelle van Nes, Corperate Accountmanager van TecLine International BV de samenwerkingsovereenkomst tussen de partijen bekrachtigd.

Oplossing personeeltekort in de bouw [video]

Paul Muller in BouwBeurs Nieuwscafé Het BouwBeurs Nieuwscafé verzorgt interviews met bouwers die een stap extra zetten op de thema’s energieneutraal bouwen, renovatie & transitie, gezonde gebouwen en personeel & veiligheid. Wat is de oplossing voor het personeelstekort in de bouw? Tecline en BouwGenius hebben de oplossing in huis.

more
top