Elektromonteur woningbouw

Onze woningbouwmonteurs zijn in te zetten op bij verbouwingsprojecten en nieuwbouw van woningen. Ze hebben ruime ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties in woningen. Onze monteurs hebben de juiste diploma’s, spreken en verstaan Engels, beschikken over het VCA certificaat en zijn zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan op jouw woningbouwproject. Ze werken netjes en gestructureerd. Met een team van TecLine woningbouwmonteurs kun je makkelijk opschalen zodat je projecten volgens planning verlopen.

Werkzaamheden woningbouwmonteur

  • aanleggen elektrotechnische installaties volgens tekening;
  • kabels en bedrading trekken;
  • schakel- en aansluitmateriaal plaatsen en afmonteren;
  • groepenkasten installeren en/of uitbreiden;
  • plaatsen van buisinstallaties en lasdozen;
  • aflassen van bedrading.
Natuurlijk werken onze monteurs volgens de geldende (veiligheids)normen. In het gesprek met jouw contactpersoon van TecLine bespreek je welke competenties je zoekt. We zorgen dat de monteur exact de juiste ervaring heeft voor jouw project.

Waarom uitzendkrachten inhuren bij TecLine?

Een elektromonteur op uitzendbasis van TecLine betekent snel schakelen. Dat maakt jouw bedrijf flexibel. Je kunt snel inspelen op een verandering in de planning of toch die strakke deadline halen. Bovendien hoef je alleen de overeenkomst met ons tekenen. Wij regelen het papierwerk en hebben de vergunningen en certificaten die jou ervan verzekeren dat je met een betrouwbaar uitzendbureau in zee gaat. Bovendien loop je geen risico. Onze elektromonteur wonen altijd dicht bij de projectlocatie zodat ze uitgerust op het werk aankomen en jij bespaart op reiskosten. O.a. Elektra21 en Blom Elektrotechniek hebben al ervaring met onze all-in tarieven voor de woningbouwsector.

Interesse?

Wij zijn ook benieuwd naar jou! Neem contact met ons op, dan bespreken we je wensen en zorgen ervoor dat jouw monteur snel van start gaat!
top