Elektromonteur infratechniek

Onze elektromonteurs infratechniek huur je in voor elektrotechnisch werk in de natte en droge infra. Ze werken op uitzendbasis en zijn tijdelijk inzetbaar of flexibele schil van het eigen personeel. Als jij meerdere projecten op verschillende locaties hebt, verhuizen onze mannen mee. Ze wonen altijd dicht bij het project. Dus heb je snel een elektromonteur nodig voor een infratechnisch project zoals TTI of VTTI? TecLine heeft ze voor je! Onze vakmannen spreken Engels, zijn ervaren en beschikken sowieso over het VCA certificaat. Als de mannen op jouw project voorzien moeten worden van specifieke uitrusting of certificaten, zoals signaalkleding, "Veilig werken langs de weg" of DVP, dan regelen wij dat ook.

Wat doet een monteur infratechniek?

  • het aanleggen, installeren en onderhouden van verschillende apparaten en installaties in de infrasector
  • het monteren en aansluiten van tunneltechnische installaties
  • het monteren en aansluiten van verkeers- en tunneltechnische installaties
  • het aansluiten van besturingskasten in technische ruimten
  • het leggen en aansluiten van voedings- en besturingskabels
  • gecertificeerd werken met een hoogwerker

Uiteraard werken onze monteurs volgens de geldende normen en voorschriften. De competenties van onze inframonteurs beperken zich niet tot die hierboven. We maken de juiste match op basis van wat jij zoekt.

Waarom flexibel personeel van TecLine?

Omdat TecLine begrijpt wat jij nodig hebt. Dus bespaar kostbare tijd en laat ons weten wat je zoekt. Wij hebben exact de juiste man voor je. En we regelen alles. Jij hoeft alleen de overeenkomst te tekenen. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf flexibel kan inspelen om steeds veranderende omstandigheden en eisen.

Interesse?

Geweldig! We spreken je graag om je wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte te maken.
top