Elektromonteur utiliteitsbouw

Omdat de werkzaamheden in de utiliteitsbouw heel specialistisch zijn, is de functie Elektromonteur Utiliteit een specialisatie binnen de elektrotechnische installatietechniek. Onze utiliteitsmonteurs werken op uitzendbasis en kunnen de flexibele schil van jouw bedrijf vormen. Onze Engelssprekende vakmannen zijn ervaren in de utiliteit en beschikken uiteraard over het VCA certificaat. Vereist jouw project specifieke uitrusting of certificaten? Dan regelen wij dat ook.

Wat doet een utiliteitsmonteur?

Deze gespecialiseerde monteur verzorgt de installaties van een gebouw van begin tot het eind. Denk hierbij aan de installatie van:
  • brand- en inbraak beveiligingen
  • verlichting, schakelaars en wandcontactdozen
  • krachtstroom
  • noodstroomvoorzieninge
  • domotica, meet- & regeltechniek
  • verdeel en besturingskasten
Onze elektromonteurs zijn niet beperkt tot de competenties hierboven. We zorgen voor ervoor dat de monteur ervaren is in de werkzaamheden van jouw project.

Waarom een uitzendkracht van TecLine?

Inlenen van TecLine betekent snel schakelen en exact de juiste elektromonteur. Onze monteurs zijn gescreend op diploma’s, werkervaring, competenties en kennis van de Engelse taal. Ze werken hard en leveren goed werk. Bovendien verhuizen ze mee als de projectlocatie verandert, ze wonen dus altijd dichtbij.

Interesse?

Geweldig, we kunnen niet wachten je te spreken! Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Dan zorgen wij ervoor dat jouw monteur snel van start gaat!
top