Paneelbouwer

Onze panelenbouwers kunnen worden ingehuurd voor het hele paneelbouwproces van zowel seriematige paneelbouw als speciale producties. Ze zijn zeer ervaren in het mechanische werk van de paneelkasten, het plaatsen van componenten en het bedraden conform elektrotechnische tekening of kabellijsten Onze specialisten beheersen de Engelse taal, ook vaktechnisch, hebben een passende vooropleiding en beschikken over het VCA certificaat. Ze werken netjes en gestructureerd. Specifieke wensen voor jouw project horen we graag. Dan zorgen we ervoor dat exact de juiste vakman bij jou aan de slag gaat.

Werkzaamheden panelenbouwer

Een paneelbouwer of bedradingsmonteur bouwt verdeel- en besturingskasten en bedieningspanelen op basis van schema's. Deze specialist zorgt indien gewenst ook voor de aansluiting van de panelen op verschillende systemen.

  • Montageplaten bewerken (boren en ponsen), kokerprofielen op maat zagen en alle overige voorbereidingen;
  • Plaatsen en labelen van alle componenten en monteren conform technische tekening;
  • Bekabeling voorbereiden, strippen en coderen van de kabels volgens tekening;
  • Het volledig bedraden en aansluiten van verdeelkasten en complexe besturingskasten;
  • Koperwerk bewerken en monteren;
  • Eventueel aansluiten op locatie.

De competenties van onze kastenbouwers beperken zich niet tot die hierboven. We zorgen dat de monteur exact de juiste ervaring heeft voor jouw project.

Waarom flexibel personeel van TecLine?

Een elektromonteur op uitzendbasis van TecLine betekent snel schakelen. Onze elektromonteur zijn snel beschikbaar. Ze zijn uitvoerig gescreend op diploma’s, werkervaring, competenties en kennis van de Engelse taal. Ze wonen altijd dicht bij de projectlocatie zodat ze uitgerust op werk aankomen en jij bespaart op reiskosten. De mooie bedrijven Eaton, Van Egmond, Aqualectra, Spie Machinebouw en Van Doren werken al met de flexibele paneelbouwers van TecLine.

Interesse?

Neem contact met ons op! Dan bespreken we je wensen en zorgen ervoor dat jouw monteur snel van start gaat!
top