Industrieel elektromonteur

Onze industriële monteurs huur je in voor onderhoud en installatie in industriële omgevingen; petrochemie, feed- en foodindustrie, grote industriële complexen en onshore projecten. Ze werken op uitzendbasis en zijn flexibel in te zetten, bijvoorbeeld voor shutdowns en de bouw van nieuwe installaties. Natuurlijk kun je ze ook inhuren voor onderhoudswerkzaamheden. Onze industriemonteurs spreken Engels, zijn ervaren in een industriële omgeving en beschikken over het VCA certificaat. Als jouw project specifieke uitrusting of certificaten vereist, voor bijvoorbeeld de petrochemie, dan regelen wij dat ook.

Wat doet een industriemonteur?

  • Bekabelen en aansluiten van besturingskasten;
  • Aansluiten en installeren van productielijnen met sensoren, servomoteren en transportsystemen;
  • Uitvoeren van correctief en preventief onderhoud aan procesinstallaties en equipment;
  • Aansluiten van laag-, midden- en hoogspanningsinstallaties;
  • Installeren van ex-proof installaties in de petrochemie conform de geldende normen (atex).
De werkzaamheden van onze industriemonteurs beperken zich niet tot die hierboven. We maken de juiste match op basis van wat jij zoekt.

Waarom TecLine personeel inlenen?

Omdat je verzekerd wilt zijn van een uitzendkracht met de juiste ervaring die snel aan de slag kan. Wij screenen onze monteurs op diploma’s, werkervaring, competenties en kennis van de Engelse taal. Onze vakmensen zijn beschikbaar voor zowel tijdelijke als doorlopende projecten. Ze verhuizen mee met de projectlocatie, dus ze wonen altijd dichtbij!

Interesse?

Geweldig! Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Dan gaan we meteen voor je aan de slag!
top