Elektromonteur scheepsbouw

Scheepselektromonteurs zijn breed inzetbaar in de alle soorten scheepsbouw. Ze werken in de (luxe) jachtbouw,  de bouw van cruiseschepen, fregatten, sleephoppers en containerschepen. Ook voor ander elektrotechnisch werk in de maritieme sector kunnen onze scheepsmonteurs worden ingezet. Je huurt deze specialisten in voor nieuw te bouwen schepen en refit van bestaande schepen. Al onze Engelssprekende scheepselektromonteurs hebben ervaring in de scheepsbouwindustrie en beschikken over het VCA certificaat. Als er voor jouw project specifieke certificaten of uitrusting nodig zijn, dan regelt TecLine dat.

Wat doet een scheepsmonteur?

  • Opbouwen van elektrische installaties aan boord van schepen en jachten
  • Aansluiten van radar- en zendsystemen en besturingsinstallaties op de brug
  • Aansluiten van schakelborden en besturingskasten van verschillende systemen
  • Aansluiten van elektrische onderdelen in accommodaties en leefruimtes
  • Aansluiten van pompen, ventilatoren en motoren in de machinekamers en technische ruimten
  • Aansluiten van lieren, kranen en verlichting op het dek
De vaardigheden van onze scheepselektromonteurs zijn niet gelimiteerd tot bovengenoemde. We horen graag waarvoor jij iemand zoekt, dan maken we de juiste match.

Waarom flexibel personeel van TecLine?

Omdat je verzekerd wilt zijn van een goede elektromonteur met de juiste ervaring die snel aan de slag kan. Wij screenen onze scheepsmonteurs op diploma’s, werkervaring, competenties en kennis van de Engelse taal. Onze vakmensen zijn beschikbaar voor zowel tijdelijke als doorlopende projecten, in heel Nederland én daarbuiten. Je weet waar je aan toe bent met ons all-in uurtarief.

Overtuigd?

Top! Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Dan gaan we meteen voor je aan de slag!
top