Fietsen en hardlopen voor Gered Gereedschap

“Wij zijn al jaren ambassadeur van Gered Gereedschap. Toen we enkele jaren geleden gingen deelnemen aan de ATB Strandrace Egmond – Pier – Egmond was het dan ook volstrekt logisch om daar te fietsen ten behoeve van Gered Gereedschap. Vanuit onze uitzend- en detacheringsorganisaties TecLine en BouwGenius bemiddelen we in elektromonteurs en timmerlieden voor bedrijven. Een mooie link dus met de vakmensen die Gered Gereedschap in Afrika ondersteunt.” Aldus Paul Muller, Directeur TecLine en BouwGenius

Op zaterdag 11 januari jl. stonden we weer met een groep medewerkers en klanten aan de start van de grootste ATB Strandrace van Nederland. Naast de sportieve uitdaging – ‘zo snel mogelijk over de finish’ – was deze keer het doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor de inrichting van een metaalwerkplaats bij Music Crossroads in Malawi, één van de projecten van Gered Gereedschap.

Voor het eerst deden we ook mee met het hardlopen op de zondag. Met 2 teams liepen we de kwart- en halve marathon in Egmond, over het strand en door de duinen. We kijken terug op een mooi weekend. Een bijzonder sportieve prestatie van alle deelnemers! Bovendien is het gelukt om € 3.500 bijeen te fietsen en te lopen voor Gered Gereedschap. Een resultaat waar we heel blij mee zijn. Het is een fijn idee dat we met onze sportieve inspanningen jonge vakmensen in Malawi op weg kunnen helpen.

Lees op www.geredgereedschap.nl hoe jij kunt helpen.

Peter Schmidt (links, Gered Gereedschap) neemt de cheque in ontvangst van Paul Muller.

top