“Onze” Adrian na drie jaar bewezen vakmanschap in dienst van Engie

Onze buitenlandse werknemers werken vaak vele jaren in Nederland en keren regelmatig terug naar het thuisland. De Roemeen Adrian Alexe is hierop een uitzondering: Hij kwam in februari 2018 naar Nederland om voor TecLine te starten. Nu is hij in vaste dienst bij Engie.

Twee maanden na de start op zijn eerste project begon hij via TecLine op het ASML project bij Engie, hij werkt daar nu nog steeds. Al die jaren leverde Adrian een waardevolle bijdrage aan de vele, vaak “high-tech” projecten in onder meer de cleanrooms van ASML. Ook draaide hij zijn hand niet om voor de aanleg van verlichting en laadpalen in de parkeergarage van ASML. De kwaliteit van zijn werk is altijd hoog.

Daarom besloot Engie hem precies drie jaar later een vaste baan aan te bieden. Adrian heeft dit aanbod met plezier geaccepteerd. “Niet veel van onze medewerkers besluiten zich permanent in Nederland te vestigen, Adrian wel en daar zijn we trots op” aldus Paul Muller, managing Director van TecLine. “Hij is toch één van onze vele ambassadeurs en hoe bijzonder is het dat hij de mogelijkheid krijgt hier in Nederland een toekomst op te bouwen?” Wij wensen hem veel succes en plezier bij een mooi bedrijf als Engie.

TecLine is gespecialiseerd in het rekruteren van vakkundige elektromonteurs buiten de Nederlandse grenzen. Jaarlijks detacheren we vele honderden elektromonteurs bij onze opdrachtgevers.

top