20 NIEUWE KIA’S PICANTO VOOR TECLINE

Deze week ontving Evelien Rademaker (Manager Logistics) de sleutels van 20 nieuwe KIA Picanto’s als aanvulling op de bestaande vloot. Max Bleyenberg van B.A.S. Mobiliteitsbeheer in Duizel zorgde voor een feestelijke aflevering. Met deze witte wagens zijn onze elektromonteurs de komende jaren verzekerd van betrouwbaar vervoer van en naar de projecten.

TecLine koos voor de KIA Picanto omdat dit model perfect past. Een modern en sportief design, slimme features en compact zonder klein te zijn.

  • TecLine monteurs rijden met z’n tweeën, maar meestal alleen. In beide gevallen biedt de Picanto comfort;
  • Makkelijk te parkeren;
  • Reizen in een aangename temperatuur en fris op werk aankomen dankzij de airco;
  • De Picanto is zuinig. Dus minder CO2 uitstoot en voordelig in het gebruik;
  • Uitgerust met cruise control, bij goed gebruik minder kans op boetes.

VERZEKERD VAN VERVOER

B.A.S. staat voor Bright Automotive Solutions. TecLine bouwt al ruim 11 jaar op de slimme mobiliteitsoplossingen van B.A.S.. Volledig ingespeeld op de uitzendbranche levert B.A.S. de service en flexibiliteit die TecLine nodig heeft. De behoefte aan auto’s kan soms last minute veranderen. ”Max begrijpt wat wij nodig hebben. Hij begrijpt ons en denkt met ons mee. Wij werken in heel Nederland. Max en zijn collega’s zorgen ervoor dat de auto’s op tijd worden opgehaald en schoon weer worden afgeleverd. Waar dan ook. Onze vakmannen zijn dus altijd verzekerd van een auto om van en naar hun werk te gaan. De flexibiliteit en het fijne contact zorgen ervoor wij de full service lease van deze 20 Picanto’s weer vol vertrouwen bij B.A.S. onderbrengen” vertelt Evelien.

Max voegt hieraan toe dat hij met plezier de samenwerking met TecLine voortzet. “Wij zijn een van de weinige partijen die de mobiliteitsbehoefte van uitzendbureaus begrijpen. En na 11 jaar zijn TecLine en B.A.S. volledig op elkaar ingespeeld. Door de korte lijnen kunnen we snel schakelen. Bovendien zijn we altijd eerlijk naar elkaar. Dat maakt de communicatie duidelijk en efficiënt. Ook de inzet van deze 20 Picanto’s gaan wij weer met veel plezier verzorgen.”

 

top