Breed aanbod aan technische functies

TecLine is actief in de vakgebieden Elektrotechniek, Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. Heb je een opleiding in één van deze richtingen en heb je al werkervaring dan willen de TecLine recruiters je graag ontmoeten. TecLine heeft de meest uiteenlopende vacatures die ze graag met je bespreken.

Schrijf je nu in en maak kennis met één van de TecLine recruiters die je uitgebreid kan informeren over de veelzijdige projecten van de opdrachtgevers. TecLine klanten zijn werkzaam in verschillende sectoren.

Afhankelijk van de beschikbare vacatures en jouw c.v. kun je gaan werken in: Industrie, Utiliteit, Infra, Telecom, Energie of Maritiem. Je kunt veelzijdige ervaring opdoen of direct in de sector van je keuze gaan werken. In dat geval moet je zeker met de TecLine recruiters komen praten.

Bijzondere en langdurige projecten

TecLine werkt aan grote en kleine projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. De projecten zijn altijd technisch interessant en aansprekend. Wat te denken van het volledig engineeren van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties voor specifieke gebouwen? TecLine technici realiseren dat zowel in de sector Utiliteit als in de sector Industrie.

Daarnaast zijn TecLine werktuigbouwkundigen actief als constructeur, calculator, projectcoördinator, maar ook als maintenance engineer. Naast de uitdagingen die de verschillende projecten bieden, maak je ook kennis met de verschillende bedrijven en vergroot je je ervaring en je kennisgebied.

Veel engineers kiezen voor TecLine om zich veelzijdig te ontwikkelen en om zodoende het bedrijf te vinden waar ze uiteindelijk in vast dienstverband willen werken. Voor TecLine technici is er altijd ruim voldoende werk en zijn de doorgroeimogelijkheden reëel. Kies je ook voor een meerkeuze carrière ? Vul dan nu het sollicitatieformulier in!

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

TecLine zet haar medewerkers centraal in de organisatie. Alles draait om de kwaliteit van de mensen en hun welzijn want uiteindelijk zit daar de toegevoegde waarde. Dus focust TecLine op doorgroeimogelijkheden en het volgen van opleidingen zodat medewerkers zich verder kunnen specialiseren.

Vanzelfsprekend horen bij uitdagend werk goede arbeidsvoorwaarden met een dito salaris. Vooral de namen van de TecLine klanten zijn al bijna een secundaire arbeidsvoorwaarde. Het zijn namen van merken die voor technische professionaliteit staan.

TecLine medewerkers leveren daar een bijdrage aan. Dat is een punt om trots op te zijn. TecLine biedt vakmensen de kans om veel ervaring op te doen in verschillende sectoren. Daardoor dienen zich promotiekansen aan. Door de afwisseling van werkomgeving en de persoonlijke begeleiding blijven veel technici trouw aan TecLine.

Alles goed geregeld met persoonlijke begeleiding

Je wordt door TecLine ingezet op een van de gevarieerde en aansprekende projecten in Nederland waar wij dagelijks aan werken. Je wordt daarbij begeleid door gekwalificeerde consultants. Zij zijn voor jou het eerste aanspreekpunt ten aanzien van werkinhoud, werkomstandigheden, opleiding, ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. Met hen voer je ook regelmatig voortgangsgesprekken.

TecLine wil haar medewerkers zoveel mogelijk ontzorgen. Dit stelt jou in staat om je volledig te focussen op je project, dat werkt wel zo prettig. Zo zorgt TecLine vanzelfsprekend voor de benodigde veiligheidstrainingen en opleidingen.

Overige administratieve zaken zijn helemaal digitaal geregeld. Jaaropgave en loonstrook in je mail en onder downloads op de website zijn alle werknemersdocumenten te vinden die je mogelijk nodig kan hebben.

top