Wil jij voor de top 50 van technische bedrijven werken?

TecLine zoekt technici voor haar opdrachtgevers. Afhankelijk van opleiding en werkervaring zijn er voor geïnteresseerde kandidaten aansprekende projecten beschikbaar in alle fases van het technisch proces.
Van initiatie tot ontwerp, van engineering tot uitvoering en van oplevering tot service en onderhoud. Zoek je een uitdaging bij de toonaangevende technische bedrijven in Nederland kijk dan hier, want alles begint bij een vacature die jou aanspreekt!
)

Daarom kies je TecLine

TecLine biedt je:

Aantrekkelijke en uitdagende projecten

Uitstekend salaris met stipte maandelijkse betaling

Mogelijkheid tot het volgen van (beroeps)opleidingen

Veiligheidstrainingen en opleidingen

Doorbetaling bij ziekte

24 betaalde vakantiedagen

Uitgebreide reis- en onkostenvergoedingen

Digitale loonstrook en jaaropgave

Open sollicitatie

Met het sollicitatieformulier kun je je bij TecLine inschrijven. TecLine recruiters beoordelen je inschrijving en wanneer ze een positieve indruk hebben van je c.v. wordt je gebeld voor een nadere toelichting. Wanneer ook dit een positief gevolg heeft wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, al dan niet via Skype of FaceTime. Daar komen niet alleen je technische vaardigheden en ervaring uitgebreid ter sprake maar er wordt ook gelet op sociale vaardigheden en talenkennis.

Het kunnen werken in teamverband aan een project is belangrijk, dus daar wordt ook aandacht aan gegeven. Werken op projectbasis vraagt om begrip voor cultuurverschillen en andere (technische) normen. Kom je door de hele procedure heen en wil jij ook met TecLine verder dan kun je rekenen op continuïteit. Want er is ruim voldoende werk!

"BIJ TECLINE KAN IK MEZELF VERBETEREN"

“Werkzekerheid met afwisselende en uitdagende projecten, daar kan ik ook wat van leren. TecLine is betrokken bij hun medewerkers en dat voelt goed, ze helpen me met vragen, problemen en huisvesting. Ik hoop nog lang een TecLiner te zijn.”

Dragos Vaduva Monteur
"IK BEN GEWOON BLIJ MET TECLINE"

“Goede en langlopende projecten vind ik prettig. TecLine staat achter me en helpt me met alles.”

Zoltan Dibusz Monteur
"IK WERK AL 10 JAAR BIJ TECLINE: DAT ZEGT GENOEG!"

“Doordat TecLine uitgaat van wat je werkelijk kunt heb ik me kunnen ontwikkelen. Ik ben nu verantwoordelijk voor een team van 15 monteurs. Daar ben ik best trots op.”

Sebastiaan Böhm Bankwerker
"MIJN SALARIS ELKE MAAND OP TIJD: DAT IS ZEKERHEID!"

“Ik kies voor TecLine vanwege het afwisselende werk. Woonproblemen zijn ook altijd snel opgelost en TecLine betaalt altijd op tijd. Dat vind ik geweldig!“

Boguslaw Gallas Elektromonteur
top