Waarom TecLine

TecLine is gespecialiseerd in het invullen van de technische personeelsbehoefte van opdrachtgevers. TecLine gebruikt daarvoor onder andere het door eigen specialisten ontwikkelde competentiemodel. Daarmee wordt een juiste match mogelijk van de gevraagde technische kwalificaties met de kwaliteit van de mensen. Deze match moet daarnaast ook passen binnen je bedrijf en cultuur. Een match die voor jou werkt en de waarde van de output van de projecten verhoogt.

Sommige projecten vereisen een eigen mix van competenties. TecLine heeft die know how en dat geeft je direct een voorsprong, bijvoorbeeld bij verwerving van nieuwe projecten of aanbestedingen. Voor het invullen van een project op locatie regelt

TecLine niet alleen de benodigde technische vakmensen, maar ook vervoer en eventuele overnachting. Dit voor een all-in tarief en een vaste prijs per uur.

TecLine heeft veel kennis van grensoverschrijdend werken waarbij wet- en regelgeving een belangrijke rol spelen. Ook in internationaal verband neemt door telkens veranderende regelgeving en opleidingsvoorschriften de noodzaak van specialistische kennis toe. Het competentiemodel maakt selecties op specifieke certificering mogelijk. Zo ben je er zeker van dat alle door TecLine aangeboden technici voorzien zijn van de juiste papieren. Een simpele digitale administratieve afhandeling en een persoonlijke service maken van een project een TecLine project.

TecLine Speerpunten

Tecline sectoren

"Korte lijnen, lange relaties"

“Ik kies voor TecLine vanwege de snelle response. Ze spelen snel in op vragen in en komen met goede en flexibel in te zetten vaklieden. Neemt mij weer een zorg uit handen”

Jan Mark Molenaar Projectmanager De Keizer Marine
"Kiezen voor TecLine was voor ons een strategische keuze"

“TecLine steekt boven het gemiddelde uitzendbureau uit. Niet alleen als strategische meedenker, maar ook als een betrouwbare, flexibele leverancier van technische vakmensen.”

Jochen Bruil Projectleider Allrig
"Het is een kwestie van vertrouwen"

“Je werkt als partners aan een project. Dan moet je op elkaar kunnen vertrouwen. TecLine komt afspraken na en heeft daarnaast ook nog een goede prijs/kwaliteit verhouding! Dat past ons wel.“

Rene van der Zwam Project Manager Omexom
"TecLine is voor ons de P van Personeel"

“TecLine weet precies wie wij willen hebben. Dat kunnen we dan ook met een gerust gevoel en vol vertrouwen aan ze over laten. TecLine is deskundig, vriendelijk en servicegericht en dat werkt heel plezierig!“

Wim Kamp Hoofd Service & Techniek Becker Druk- & Vacuümpompen
top