Team TecLine rijdt de Egmond Pier Egmond voor goed doel

Het moment komt langzaam dichterbij: 13 januari 2018, Egmond Pier Egmond 2018!

FIETSEN VOOR HET GOEDE DOEL!
Zaterdag 13 januari 2018 vindt de 20ste editie van de Strandrace AGU Egmond-Pier-Egmond plaats. Een 20 ste editie betekent tijd voor vernieuwing en verandering. Deze winterklassieker over 36 km, onder auspiciën van de KNWU, kan door elke redelijk getrainde fietser worden volbracht.

BUSINESSTEAM
Het businessteam van TecLine en BouwGenius fietst dit jaar mee met twee teams! Evenals in voorgaande edities fietsen wij voor het goede doel Gered Gereedschap. De teams zijn vol, dus meefietsen is helaas niet meer mogelijk, maar u kunt ook op een andere manier uw bijdrage leveren door ons financieel te ondersteunen. Alle bijdragen zullen ten goede komen aan Gered Gereedschap. Een stichting die via gereedschappen en complete werkplaatsen scholen en ontwikkelingsorganisaties in Afrika, Azië of Zuid-Amerika ondersteunt zodat men daar een bestaan kan opbouwen. TecLine en BouwGenius zijn al vele jaren ambassadeur van Gered Gereedschap.

DONEREN

Ieder jaar krijgen meer dan 4.000 jongeren dankzij Gered Gereedschap de kans om de armoede achter zich te laten en een eigen leven op te bouwen. Ze krijgen het gereedschap in handen waarmee zij kunnen leren en produceren en daarmee geeft het hun daarmee een kansrijke toekomst.

Als u deze jongeren wilt steunen en de activiteiten van Gered Gereedschap een warm hart toe draagt, steun ons dan met een gift. Elke bijdrage is welkom, voor een bedrag € 25,- doneert u al een volledig gevulde gereedschapskist, de basis van een zelfstandig bestaan.

Doneer uw bijdrage op rekening van TecLine International B.V. IBAN NL 33 RABO 0157635422 onder vermelding van GGEPE18

Bekijk de actiesite op https://goo.gl/Yu6fm5

sponsors-tecline-bouwgenius-geredgereedschap

top