RH Marine Netherlands BV, Bakker Sliedrecht Electro Industrie BV en TecLine tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op 22 februari hebben Krista Holswilder, Strategic Project Buyer van RH Marine en Jelle van Nes, Corporate Accountmanager van TecLine International BV de samenwerkingsovereenkomst tussen de partijen bekrachtigd.

TecLine is al vele jaren leverancier van RH Marine, de samenwerking vanuit de directie van TecLine bestond al met de voorlopers van RH Marine en dateert zelfs van 1987. Door de verdere intensivering in de samenwerking tussen RH Marine en Bakker Electro is besloten een nieuwe raamovereenkomst op te stellen waar beide partijen, zowel RH Marine als Bakker Electro, gebruik van kunnen maken.
“Het is de doelstelling de komende periode het aantal leveranciers verder te beperken, aldus Holswilder, om zodoende de leveranciers waarmee een partnership wordt aangegaan, meer volume te kunnen bieden. TecLine is hierbij een interessante partije omdat ze niet alleen landelijk, maar zelfs ook internationaal ons van de juiste mensen kunnen voorzien.”
“Hoewel de omzetontwikkeling van TecLine binnen met name RH Marine de afgelopen jaren een mooie groei laat zien, betekent deze raamovereenkomst een mooie verdieping om naast verdere groei binnen RH Marine, onze dienstverlening ook bij Bakker Electro Industrie verder uit te diepen”aldus Van Nes.

top