TecLine start campagne STOP

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn belangrijke thema’s voor onze opdrachtgevers en medewerkers in het bijzonder. (Bijna) Ongevallen ontstaan vaak door onoplettendheid of niet bewust met je werk bezig zijn. Als werkgever is het onze verantwoordelijkheid de medewerker(s) zoveel en zo vaak mogelijk ervan te verwittigen dat veilig werken het uitgangspunt is! Voor al onze medewerkers zijn wij onlangs gestart met de STOP-campagne.

Deze campagne is bedoeld om de bewustwording van de risico’s die leiden tot een gevaarlijke situatie op de werkplek te vergroten en een bijna ongeval of incident met gevolgen te voorkomen en hierdoor invulling te geven aan de Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) .

  • Start nooit met uw werkzaamheden indien u niet duidelijk en vooraf geïnstrueerd bent. Controleer of u de werkzaamheden veilig kunt uitvoeren
  • Teamwork en kwaliteit hebben de hoogste prioriteit bij TecLine. Zorg ervoor dat de klant en uw collega’s tevreden zijn over de werkzaamheden die u uitvoert.
  • Onveilige omstandigheden meldt u natuurlijk onmiddellijk bij uw leidinggevende of uitvoerder. Is de situatie niet veilig STOP dan onmiddellijk met uw werkzaamheden en neem contact op met TecLine.
  • Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) worden uiteraard door u gebruikt. Indien u niet beschikt over de juiste PBM’s neem dan contact op met uw uitvoerder en/of TecLine.

 

Paul Muller, directeur TecLine: ‘ Veilig werken als onderdeel van ons kwaliteit en veiligheid beleid is essentieel. Met de STOP campagne willen wij onze medewerkers een extra moment van bewustwording aanbieden in het arbeidsproces’

top